Tag: cod mobile season 12

3 loadouts më të mirë në CoD Mobile Season 13
Në ktë artikull do të shohim tre loadouts më të mirë që lojtarët mund të përdorin për të patur sukses në CoD Mobile: BASE LOADOUT Armë kryesore: M4 Attachments për armën kryesore: Holographic sight, extended magazines, foregrip, and laser sight.…
Hartat e Night mode mbërrijnë në CoD: Mobile
Tashmë mund të luash Hackney Yard, Crash dhe Summit në night mode Fansat e Call of Duty: Mobile tani mund të luajnë hartat e lojës në errësirë. Activision lëshoi modalitetin e natës në celular. Kjo është hera e parë që…
Call of Duty Mobile: Season 12 do të quhet Going Dark
Sezoni do të sjellë një hartë të re, një class battle royale, dy armë dhe më shumë Sezoni 12 i CoD: Mobile pritet të fillojë më 11 Nëntor. Së fundmi, u zbulua se do të quhet "Going Dark". Si zakonisht,…