Çfarë është “The Club” në CoD Mobile: Season 11?
Sezoni 11 i Call of Duty: Mobile filloi dje. Ai solli një armë të re, modalitet, scorestreak, dhe mode-in e battle royale. Një hartë multiplayer dhe përmbajtje tjetër që do të dalë gjithashtu më vonë gjatë sezonit. Një nga highlights…