Tag: cod leak

Modern Warfare 2 sjell kill streaks nga loja origjinale
Edhe pse parashikohet që Call of Duty nuk do të jetë në gjendje të tejkalojë lojën e fuqishme të vitit të FromSoftware, Elden Ring, ka ende një numër të madh fansash të gatshëm për t'u futur në të, dhe për…