PewDiePie habitet me këtë kanal YouTube-i që mund t’ja kalojë atij dhe T-Series
Një kërcënim i ri në horizont? Felix 'PewDiePie' Kjellberg u shokua kur mësoi për një kanal të ri në YouTbe që ishte duke fituar subscribers në ritme të shpejta. Suedezi i bëri thirrje me shaka T-Series që të bashkonin forcat…