fbpx
Duhani nuk lejohet më në universin e Gears 5
The Coalition, zhvilluesi i Gears 5 ka ndaluar duhanin në universin e Gears of War, pas përballjes dhe diskutimeve me grupe kundër duhanit. Sado që jemi mësuar të shohim Barrick të tymosi cigare njëra pas tjetrës, në Gears 5 do…