Tag: coachella

Me Fortnite ju mund ta shijoni Coachella nga shtëpia
Fortnite është rikthyer sërish me një tjetër crossover të ri muzikor, por këtë herë me një festival të tërë. Fortnite do të sjellë madhështinë e Coachella në lojë me disa skine të reja dhe një listë muzikore. Është atmosfera perfekte…