fbpx
Cloud9 në bashkëpunim me Puma për një koleksion
Cloud9 dhe Puma janë momentalisht në bashkëpunim për të krijuar një koleksion që do të vijë më vonë këtë vit. Marrveshja do të jetë e vlefshme për secilën nga skuadrat e Cloud9. Si pjesë e partnership-it, Puma do të krijojë…