Valve mund të sjellë një shërbim të ngjashëm me Stadia
E gjithë teoria bazohet në një emër. Valve mund të jetë duke punuar me një shërbim të ri cloud-based për Steam. Kjo gjë është zbuluar nga një kod në website-in e kompanisë. Steam Database, që ndjek në mënyrë aktive ndryshimet…
Sony dhe Microsoft do të bashkëpunojnë për të sjellë shërbime streaming
Dy gjigandët e gaming do të bashkëpunojnë në një teknologji të re cloud dhe Al. Edhe ne u shokuam kur e morëm vesh si lajm, por literalisht dy rivalët më të mëdhenj të gaming do të bashkëpunojnë së bashku për…
A mundet që TV gaming të sjellë fundin e PC gaming?
Sipas një studimi, 20 milion PC gamers do kalojnë në TV gaming në 2022 Jetëgjatësia e PC gaming ka qenë një tematike e trajtuar shpesh në industrinë e lojërave. Gjithsesi herë pas herë një studim del në sipërfaqe që analizon…