Një foto e bërë leak zbulon pamjet e para të DualShock 5
A janë këto pamjet e para të DualShock 5? Një imazh i ri i bërë leak i PlayStation 5 na tregon neve pamjen e controller-it DualShock 5, si dhe gjithashtu hedh shenja drejt një remake të Demon's Souls që po…
Open Demo e Anthem fillon më shpejt nga çfarë prisnim
Me më pak se një muaj përpara se projekti i BioWare të vijë për publikun, shumë prej lojtarëve që nuk mundën të merrnin pjesë në VIP Demo mezi po presin që të shikojnë se çfarë ka për të ofruar loja…