Dalin detajet e para të lançimit të League of Legends Wild Rift
Një closed alpha e lojës do të vijë së shpejti Në tetor të viti të kaluar, Riot Games zbuluan se do të sillnin League of Legends në Android, iOS dhe konsola në formën e League of Legends: Wild Rift. Edhe…
Alpha i Anthem fillon fundjavës tjetër: Ja si të merrni pjesë
Anthem ka ende kohë para se të lançohet, ndaj do duhet të kalojmë në duar disa beta, alpha dhe demo përpara 22 shkurtit. Një Closed Alpha do të bëj prezantimin e saj të parë në 8 dhjetor, duke zgjatur vetëm…
Closed Alpha Battlefield 5: Kontenti dhe ‘Download Keys’
DICE shpall 'Closed Alpha'-n e dytë për Battlefield 5 në PC. Testi fillon më 14 gusht dhe do të zgjasë për një "kohë të shkurtër". 'Keys' të nevojshëm për shkarkimin do t'i dërgojnë zhvilluesit në ditët në vijim tek lojtarët…