Tfue tallet me pro-të e Fortnite pas situatës në FNCS
Shumë streamera dhe personalitete të njohura të Fortnite e gjejnë shpesh veten nën shënjestër ku janë duke u futur në një lojë. Kjo sepse shpesh lojtarët duan të masin aftësitë e tyre kundër emrave të mëdhenj të lojës. Ylli i…
Tfue fiton Fortnite Champion Series pa Cloak
Kjo është fitorja e tij e parë me skuadrën e re. Ish ylli i FaZe Clan, Turner ‘Tfue’ Tenney, ka fituar për herë të parë në Fortnite Battle Royale Champion Series, që pas ndarjes së tij me Cloak me një…
Tfue ka gjetur një mënyrë për të luajtur pa Cloak në Fortnite Trios Finals
Duket se Tfue ka gjetur një mënyrë për të konkuruar në Trios Tournament të Fortnite, pa Cloak, teksa relatat e tyre profesionale përkeqësohen dita ditës. Nuk është më sekret se Tfue dhe parterët e tij në trio, Cloak dhe 72hrs…
Tfue nuk do të merret më me Cloak dhe 72hrs pasi ata “i kushtuan $140,000”
A është ky fundi i miqësisë me Tfue dhe Cloak? Nuk mendonim kurrë se do e thonim këtë, por Turner 'Tfue' Tenney ka arritur në një pikë pak të vështirë në raport me shokët e tij Dennis 'Cloak' Lepore dhe Thomas…
Cloak, parteri i Tfue do të largohet nga FaZe Clan
Duket se një tjetër anëtar i FaZe Clan po tenton të largohet nga organizata e esports. Duke pasuar largimin e Tfue, një tjetër anëtar dëshiron të bëjë të njejtën gjë. Ky është pikërisht parteri i këtij të fundit, Cloak (Deniss…