Tag: clips

Tashmë keni mundësinë që të krijoni clips në YouTube
YouTube është gjithmonë në konkurrencë me Twitch dhe kjo gjë ka bërë që YouTube së fundmi të sjellë një veçori që i mungonte kësaj platforme për një kohë të gjatë. Sipas njoftimit që YouTube që ka postuar në Twitter, veçoria…
Veçoria e re e iOS 14 ‘Clips’, lejon përdoruesit të provojnë aplikacionet pa i shkarkuar ato
Sipas 9to5Mac, Apple është duke punuar në një API të re të quajtur Clips, dhe funksionon në një mënyrë të ngjashme me Slices të Android. Thjesht klikoni lehtë mbi një link ose skanoni një kod QR dhe iOS 14 do…