Prezantohen Classic Scenarios në Romance of The Three Kingdoms XIV
KOEI TECMO Europe dhe zhvilluesi i famshëm Kou Shibusawa janë të ekzaltuar për të zbuluar shtimin e War Chronicles Mode në Romance of The Three Kingdoms XIV: Diplomacy and Strategy Expansion Pack. Expansion pack do të lëshohet digjitalisht në 11…