Tag: clash royale

Si të luani Clash Royale në PC falas
Clash Royale është një nga lojërat më të njohura mobile në botë dhe ka tërhequr një numër të madh lojtarësh. Pavarësisht kësaj, loja ende ndiqet nga  disa lojtarë për shkak të faktit të thjeshtë se është një lojë mobile dhe…
Magic Items janë duke u bërë gati për Clash Royal

Këto do t’u japin lojtarëve një mënyrë më të lehtë për të përditësuar kartat e tyre dhe për të progresojnë në lojë. Përditësimi i ardhshëm i Clash Royale është duke shtuar një tipar që do t’u sigurojë lojtarëve mënyra të…

Sezoni 22 i Clash Royale është quajtur P.E.K.K.A’s Playhouse
Sezoni i 22-të i Clash Royale është vendosur të fillojë në 5 Prill. Ajo është quajtur P.E.K.K.A’s Playhouse dhe do të prezantojë lojërat Magic Items, një skin të re kullë, emote dhe më shumë. Tipari më emocionues që vjen në…
Clash Royale bën 5-vjeç sot
Epi bërdi! Clash Royale pati një soft-launch të saj në datë 4 janar të 2016, për lojtarët në Kanda, Australi, Zelandën e Re, Hong Kong, Finlandë, Suedi, Danimarkë, Norvegji dhe Islandë. Ajo ishte loja e katërt nga Supercell, që më…
Sezoni i 19 i Clash Royale është live
Clash Royale sjell sezonin e ri bashkë me shumë gjëra të reja dhe cosmetics Sezoni i ri në Clash Royale sapo ka filluar për lojtarët e lojës. Ky sezon i Clash Royale do të quhet Frozen Peak dhe u lançua…
Clash Royale League World Finals 2020 nuk do të ketë një audiencë live
Supercell ka hequr dorë nga planet për një audiencë live në Clash Royale League (CRL) World Finals 2020 pasi rajone të shumta nëpër botë përballen me një valë të dytë të pandemisë COVID-19. World Finals do të ndodhin në 5…
Clan Wars 2 do të mbërrijë së shpejti në Clash Royale
Update-i do të vijë live në servera "për disa ditë" Clan Wars 2 ka qenë fokusi kryesor i Supercell muajt e fundit në Clash Royale. Veçoria u prezantua me një rework të plotë të Clans. Kjo i lejon lojtarët të…
Këto janë ndryshimet që sjell Clash Royale në Season 17
Supercell zbuloi të gjitha ndryshimet për Season 17 të Clash Royale më herët gjatë ditës së sotme. Këto ndryshime do të vijnë live në lojë në 3 nëntor, pasi të përfundojë Season 16. Elite Barbarians dhe Graveyard janë ripunuar. Mini…
Season 17 i Clash Royale quhet Treasures of the Old King
Po sjell një arenë të re, tower skins dhe emotes Sezoni i 17-të i Clash Royale është mjaft afër cepit. Quhet “Treasures of the Old King” dhe do të fillojë më 2 nëntor. Si zakonisht, sezoni do të sjellë një…
Electro Giant i Clash Royale merr një buff të rëndësishëm
Pas performancës së tij të dobët, Electro Giant do të marrë disa buffs së shpejti Karta e Electro Giant u lançua në Clash Royale gjatë update të sezonit 16 më 5 tetor ku gjithashtu shtoi një mekanizëm interesant në lojë…