Tag: clash of clans

Lojërat më të mira mobile për vitin 2022
Zgjedhja e lojërave më të mira mobile për të luajtur mund të jetë një detyrë e vështirë. Me miliona tituj për të zgjedhur, është e lehtë të ndihesh sikur ka pothuajse shumë zgjedhje. Ne po ju ndihmojmë me një listë…
Kualifikueset e Clash of Clans World Championship shtyhen
Tre prej kualifikuesve live do të mbahen online për shkak të coronavirus Datat për kampionatin $1 milionësh Clash of Clans World Championship 2020 janë ndryshuar për shkak të pandemisë së COVID-19. Datat për kampionatin botëror përfshinin gjashtë kualifikuese gjatë vitit.…
Kampionati i Clash of Clans 2020 zbuloi një prize pool prej $1 milion
Kualifikueset mujore do ju çojnë në World Finals gjatë këtij viti Clash of Clans World Championship 2020 sapo është zbuluar nga Supercell dhe ESL. Turneu do të ketë një prize pool prej 1 milion dollarësh. Formati i turneut është i…