fbpx
Filmi i Borderlands do The Rock në rolin e Claptrap
Ka mundësi që në të ardhmen të shohim Dwayne Johnson në filmin e Borderlands si Claptrap. Drejtori krijues Paul Sage e diskutoi këtë preferencë të tij gjatë një interviste të mbajtur ditët e fundit. Një film i Borderlands është për…
Borderlands 3: Këtë rradhë Randy Pitchford akuzohet për sulm fizik dhe zhvatje
Kjo nga vetë ish aktori i Claptrap Duket se nuk do të kalojë një ditë pa dikë që akuzon Randy Pitchford për diçka, por kjo e rradhës ishte vërtet interesante. Zëri i aktorit të Claptrap është ndryshuar në Borderlands 3…