Tag: clan wars

Fitoni shpërblime të Clan Wars mode në CoD Mobile | GUIDE
Call of Duty Mobile ka prezantuar një hartë të re Multiplayer, mënyra të reja të paraqitura të lojërave, balancimin e armëve, Clan Wars dhe më shumë në përditësimin e Sezonit 4. Një nga përditësimet më të mëdha në lojë është…
Clan Wars 2 do të mbërrijë së shpejti në Clash Royale
Update-i do të vijë live në servera "për disa ditë" Clan Wars 2 ka qenë fokusi kryesor i Supercell muajt e fundit në Clash Royale. Veçoria u prezantua me një rework të plotë të Clans. Kjo i lejon lojtarët të…