Tag: civilization

Legend of Zelda: Skyward Sword HD dhe Civilization IV Anthology vijnë në Nintendo eShop
Si çdo javë, Nintendo eShop sjell lojëra të reja në dyqanin e saj online bashkë me shumë ulje dhe demo. Kësaj jave në Nintendo eShop mund të gjeni lojëra si Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Civilization VI Anthology, Fates…
Update i prillit për Civilization 6 është live
Më në fund update i fundit për Season Pass që është momentalisht është lançuar. Update i ri sjell plot gjëra të reja dhe ndryshime si harta të reja dhe ndryshime ose balancime në sisteme të ndryshme të lojës. Update që…
Patch-i i Civilization 6 do të jetë “ngjarja më e madhe e përditësimit të komunitetit”
Të enjten, do të lëshohet expansion-i përfundimtar në New Frontier Pass i Civilization 6. Ky ka qenë një eksperiment njëvjeçar i drejtuar nga legjendat e lojërave strategjike Firaxis për të parë se në çfarë mënyre tjetër studioja mund të ofrojë…
Loja e ardhshme falas e Epic është një këndvështrim sci-fi i Civilization
Loja e ardhshme falas e Epic është zbuluar dhe sado që nuk është ndër më të fundit në katalogun e Epic, është një që i ka rezistuar testit të kohës mjaft mirë. Galactic Civilizations 3 së shpejti do të jetë…
Dikush ka krijuar një lojë Civilization në Microsoft Excel
Civilization siç nuk e keni parë kurrë më parë Loja e parë Sid Meier’s Civilization është plot 28 vjeç, më e vjetër se shumica prej nesh, pasi është lançuar në 1991 në MS-DOS. Loja duket dhe është shumë e vjetër…