Tag: civilization vi

Legend of Zelda: Skyward Sword HD dhe Civilization IV Anthology vijnë në Nintendo eShop
Si çdo javë, Nintendo eShop sjell lojëra të reja në dyqanin e saj online bashkë me shumë ulje dhe demo. Kësaj jave në Nintendo eShop mund të gjeni lojëra si Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Civilization VI Anthology, Fates…
Update i prillit për Civilization 6 është live
Më në fund update i fundit për Season Pass që është momentalisht është lançuar. Update i ri sjell plot gjëra të reja dhe ndryshime si harta të reja dhe ndryshime ose balancime në sisteme të ndryshme të lojës. Update që…
Byzantium & Gaul Pack është bërë e disponueshme së fundmi në Civilization VI
Paketa e tretë DLC në Civilization VI - New Frontier Pass, Byzantium & Gaul Pack, tani është në dispozicion në Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac dhe Linux! Më poshtë janë veçoritë kryesore: Lider i ri: Basil II…
Këto janë pamjet e para të Ambiorix of Gaul në Civilization VI
Javën e kaluar, 2K njoftoi DLC-në e tretë për Civilization VI - New Frontier Pass - pakon Byzantium & Gaul e cila do të dalë nesër në 24 Shtator. Sot 2K po zbulon një vështrim të parë në Ambiorix of…