Tag: civilization 6

Update i prillit për Civilization 6 është live
Më në fund update i fundit për Season Pass që është momentalisht është lançuar. Update i ri sjell plot gjëra të reja dhe ndryshime si harta të reja dhe ndryshime ose balancime në sisteme të ndryshme të lojës. Update që…
DLC-ja Portugal Pack e Civ 6 është tashmë lançuar

Pjesa e fundit e Civilization VI’s New Frontier Pass është publikuar tashmë, duke shtuar Portugalinë e preferuar nga fansat në listën e qytetërimeve të luajtshme të lojës 4X. Mikro-DLC-ja e re gjithashtu shton ‘Grocer King’ të Portugalisë João III si…

Civilization 6 sjell update-tin e tyre të Shkurt 2021
Firaxis ndau një video të re për update-tin e lojës duke theksuar ndryshimet e ardhshme, rregullimet dhe shtesat që vijnë në Civilization VI në përditësimin e lojës në shkurt. Në dispozicion falas për këdo që zotëron Civilization VI, update i…
Civ 6: New Frontier Pass – Vietnam & Kublai Khan pack është live
Paketa e pestë DLC në Civilization VI - New Frontier Pass, Vietnam & Kublai Khan Pack, tani është në dispozicion në Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac dhe Linux! Më poshtë janë detajet e plota: Pakoja e…
Këto janë pamjet e para të Kublai Khan, liderit të ri të Civ 6
Paketa e fundit e Civilization VI, New Frontier Pass, Vietnam & Kublai pack, pritet të dalë të enjten dhe sapo na janë dhënë detaje se si do të jetë udhëheqësi i ri i Civ 6, Kublai Khan. Aftësia e veçantë…
Civ 6 prezanton udhëheqësen e re të Vietnamit, Lady Trieu
Në fillim të kësaj jave, ne njoftuam DLC-në e pestë për Civilization VI - New Frontier Pass, Vietnam & Kublai Khan Pack, që do të fillojë në 28 Janar. Sot ne po zbulojmë një vështrim të Parë në Bà Triệu…
Civilization VI New Frontier Pass sjell Vietnam & Kublai Khan pack javën e ardhshme
Lëshuar javën e ardhshme, pakoja e re do të shtohet në listën e civilizimeve të Civ 6 me Vietnamin dhe civilizimet ekzistuese, Kina dhe Mongolia do të jenë në gjendje të përdorin një udhëheqës të ri, Kublai Khan. Përveç kësaj,…
Update i dhjetorit ka dalë tani në Civilization 6
Shtet-qytetet do të renditen sipas llojit, dhe ju thjesht i kontrolloni/hiqni ato që dëshironi për listën tuaj. Nëse doni të jeni një tiran i vërtetë, madje mund të ndaloni që të shfaqen të gjitha shtet-qytetet e një lloji të caktuar.…
Civilization VI – New Frontier Pass: Babylon Pack është tani live
DLC-ja e katërt në Civilization VI - New Frontier Pass, Babylon Pack, është tani në dispozicion në Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac dhe Linux! Veçoritë e Babylon Pack Përfshin civilizimin e Babilonisë me Hamurabi, njësinë unike Sabum…
Traileri i fundit i Civilization VI na prezanton me Hammurabi
Firaxis dhe 2K Games lëshuan një tjetër trailer të ri të Civilization VI duke u përqëndruar në DLC-në e ardhshme. Ne mësojmë më shumë rreth Babylon, e cila do të shtohet me DLC-në e lëshuar këtë muaj, dhe në të…