Tag: civ 6

Civ 6: New Frontier Pass – Vietnam & Kublai Khan pack është live
Paketa e pestë DLC në Civilization VI - New Frontier Pass, Vietnam & Kublai Khan Pack, tani është në dispozicion në Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac dhe Linux! Më poshtë janë detajet e plota: Pakoja e…
Civ 6 prezanton udhëheqësen e re të Vietnamit, Lady Trieu
Në fillim të kësaj jave, ne njoftuam DLC-në e pestë për Civilization VI - New Frontier Pass, Vietnam & Kublai Khan Pack, që do të fillojë në 28 Janar. Sot ne po zbulojmë një vështrim të Parë në Bà Triệu…