Tag: city hunter movie anime

City Hunter do të sjellë një film anime të re
Jo shumë anime të vjetra kanë mbijetuar duke përmendur One Piece, Dragon Ball, Naruto, Bleach të cilat i kanë mbijetuar kohës. Dhe tashmë një anime e vjetër po rikthehet me një film anime. E lançuar si anime më 1987, City…