Tag: city hunter anime

City Hunter do të sjellë një film anime të re
Jo shumë anime të vjetra kanë mbijetuar duke përmendur One Piece, Dragon Ball, Naruto, Bleach të cilat i kanë mbijetuar kohës. Dhe tashmë një anime e vjetër po rikthehet me një film anime. E lançuar si anime më 1987, City…