Cities: Skylines do të marrë një lojë tavoline co-op në Tetor
Zhvilluesi Paradox Interactive njoftoi se do të lançonte një seri lojërash tavoline, të bazuara në disa prej lojërave të tyre më të mëdha dhe më të pëlqyera, në PDXCon vitin e shkuar. Cities: Skylines së shpejti do të jetë një…