A e imagjinoni dot Peaky Blinders pa Cillian Murphy? Ja se si e mori ai rolin
Çdo gjë ndryshoi me një sms. Peaky Blinders është një nga serialet më të njohura në të botë, por a do të ishit në gjendje ta imagjinoit atë pa Cillian Murphy si Tommy Shelby? As ne dhe as krijuesi i…