Tag: cia

Krijuesi i anti-virusit McAfee është gjendur i vdekur
John McAfee, themeluesi i kompanisë McAfee Antivirus, është gjetur i vdekur sipas raporteve nga Reuters, El Mundo, El País. Ai po mbahej në një burg të Barcelonës dhe Departamenti i Drejtësisë së Katalunas ka deklaruar se vdekja e tij ishte…
CIA poston ​​mijëra dokumente mbi UFO, ja se si t’i lexoni ato
CIA ka deklasifikuar një numër masiv, të dokumenteve në lidhje me vëzhgimet e UFO-ve gjatë 70 viteve të fundit, duke ngjallur entuziazëm midis atyre që duan të besojnë tek alienët dhe zhgënjim midis atyre që duan të gjejnë vërtetimin. Tani…