Tag: CI games

Njoftohet Sniper Ghost Warrior Contracts 2 për një lançim këtë vjeshtë
Vitin e kaluar CI Games solli Sniper Ghost Warrior Contracts, dhe, për çudi, duket se loja do të marrë një vazhdim vetëm një vit më vonë! Sniper Ghost Warrior Contracts Contracts 2 u njoftua zyrtarisht në Twitter… Seek justice! Sniper…
Sniper: Ghost Warrior Contracts vjen me një trailer dhe datë lançimi
Sniper: Ghost Warrior Contracts, që fillimisht u njoftua në gusht të 2018s, do të lançohet për PS4, Xbox One dhe PC në 2019. Kjo u njoftua prodhuesi i saj, CI Games. CI Games do të jenë në E3 2019 nga datat…