Tag: chrono

Karakteri më i mirë në Free Fire pas update OB27?
Karakteristikat unike të Free Fire e veçojnë atë nga shumica e lojërave të tjera mobile Battle Royale. Për shkak të aftësive të tyre, personazhet dhe kafshët shtëpiake janë ndër pasuritë e veçanta të titullit. Me azhurnime dhe bashkëpunime të shpeshta,…
Si të merrni Chrono falas në Free Fire
Tani keni mundësinë të shijoni karakterin falas Christian Ronaldo Chrono (CR7 Characte) në serverin Fire Fire Advance. Në përditësimin e fundit të OB25 Free Fire shtoi karakterin e ri paraprakisht. Nëse jeni Free Fire Advance, atëherë mund ta përdorni falas…
5 arsye pse duhet të merrni Chrono në Free Fire
Free Fire është një nga lojërat battle royale më të luajtura në botë. Ajo tashmë ka kaluar 500 milionë shkarkime në Google Play dhe ka një bazë masive lojtarësh. Chrono është një nga personazhet e fundit të lojës dhe mund…
Si mund të fitoni Cristiano Ronaldo (Chrono) falas në Free Fire?
Cristiano Ronaldo është personazhi më i ri në Free Fire, loja në të cilën mund ta gjeni me emrin e Chrono. E lançuar në datë 19 dhjetor 2020, aftësia e tij "Tuned Shield" krijon një fushë force që e parandalon…
Patch 10.9 në TFT bën rework Chrono dhe nerf Dark Star
Ardhja e Xerath i ka bërë Dark Stars shumë të fuqishëm Lançimi i Xerath, si dhe buffs të Patch 10.8 për Sorcerer dhe Dark Star, e kanë ndryshuar shumë meta-n e Teamfight Tactics. Në Patch 10.9, duket se Riot ka…