Tag: chrome

Ndryshimet e ardhshme të Chrome nuk do të lejojnë ad blockers
Në një postim të fundit në blog, Chrome extensions dhe menaxheri i web store David Li njoftuan se extensions në browserin e Google të ndërtuar duke përdorur specifikimet Manifest V2 nuk do të pranohen më në web store që nga…
Incognito mode në Chrome nuk është dhe aq private sa ç’e mendonit
Të palarat tuaja mund të jenë më publike nga sa mendonit, edhe me ndezjen e private browsing. Incognito mode e Google Chrome nuk është edhe aq private sa mendoni ju. Google është duke u përballuar me një padi të vlerës…
Microsoft Edge bëhet browser-i i dytë më i përdorur
U deshën vetëm pak muaj që Edge të kalonte Firefox Tentativa e Microsoft për të krijuar një browser të bazuar në Chromium si Edge duket se ka qënë e suksesshme, të paktën në aspektin afatshkurtër. Sipas një raporti, Edge është…
Zbulohet data e lançimit dhe çmimi i Google Stadia
Google më në fund ka zbuluar çmimin dhe datën e lançimit të Stadia gjatë "Connect". Fatkeqësisht një datë specifike lançimi mungon, por platforma do të vijë në 14 vende në nëntor. Çmimi pastaj do të jetë $9.99 në muaj. Ky…
Google Stadia: Data e lançimit, parametrat, çmimi dhe performanca
Ja çfarë dimë deri tani për platformën që do të ndryshojë të ardhmen e gaming. E dimë pra se Google ka njoftuar të famshmen Google Stadia, platformën sreaming që supozohet të ndryshojë të ardhmen e gjithë industrisë së gaming. Koncepti…
Loja me dinosaur e Google paska një ‘Easter Egg’?!
Një numër i përdoruesve të Google Chrome ndoshta janë disi të njohur me një lojë dinosaurësh të browser-it. Ekrani, i cili shfaqet kur lidhja e internetit e përdoruesit humbet, lejon përdoruesit të luajnë një lojë të me  kërcim duke shfaqur…