Christopher Nolan ishte kundër vonesës së Tenet
Regjizori donte t'i qëndronte datës 17 korrik. Tenet mund të jetë vonuar fare pak, duke ndryshuar datën e lançimit nga 17 korriku në 31 korrik, por duket se ky vendim është marrë vetëm nga studioja. Një raportim sugjeron se Christopher…
Fortnite do të transmetojë një film të plotë të Nolan këtë verë
Pas premierës së trailerit të Tenet të Christopher Nolan në Fortnite, Epic do të vazhdojë të mbajë evente live në lojë, duke sugjeruar transmetimin e plotë të një filmi të Nolan gjatë verës. Meqë Epic është i dhënë pas elementit…
Dark Knight Rises e Nolan mund të bëhej një lojë open-world
Middle-earth: Shadow of Mordor klasifikohet si një nga lojërat më të mira të 2014s. Gjithsesi për pak kjo lojë mund të mos kishte ekzistuar fare dhe mund të ishte një lojë Batman. Më specifikisht një lojë e bazuar në Dark Knight Rises…