Tag: chris pratt

Chris Pratt do të luajë Mario në filmin Super Mario
Aktori i famshëm i Guardians of the Galaxy dhe Jurassic World, Chris Pratt do të luajë Mario në filmin e ardhshëm të animuar të Nintendo, Super Mario, i cili do të dalë në kinema gjatë vitit 2022. Nintendo njoftoi emrat…
Tom Holland dhe Chris Pratt duan të fillojnë një lojë Dungeons & Dragons me kastin e Avengers
Tom Holland dhe Chris Pratt mund të fillojnë një super skuadër së shpejti, të vendosur në botën e Dungeons & Dragons. Në premierën botërore për Onward, filmi i ri i animuar i Pixar, Holland u pyet nëse e kishte luajtur…