Kasti i Thor i bashkohet Man in Black International në trailerin e ri
Men in Black International vjen në 14 korrik Traileri i parë për versionin e ri të Man In Black është publikuar dhe në të mund të shohim Chris Hemsworth dhe Tessa Thompson të marrin vendet e Will Smith dhe Tommy…