Tag: chorizo

Lojtari i Far Cry 6 zbulon një detaj tepër të bukur të lojës
Far Cry 6 ka disa kohë që ka dalë dhe lojtarët kanë patur mundësinë që ta eksplorojnë lojën në aspekte të ndryshme të saj dhe dikush ka gjetur një detaj goxha të bukur që Far Cry 6 sjell. Detaji në…