Nvidia blen Arm per $40 billion
Ja se cilat janë arsyet përse Invidia ka bler Arm Nvidia tha të dielën se po ble prodhuesin e çipave Arm nga SoftBank për 40 miliardë dollarë. Arm do të veprojë si një ndarje e Nvidia dhe do të mbetet…