fbpx
Tencent po krijon një version kinez të Rainbow Six Siege
Rainbow Six Siege do të vijë edhe në Kinë së shpejti Tencent dhe Ubisoft po punojnë së bashku për të sjellë lojën popullore FPS Rainbow Six Siege në Kinë. Rainbow Six Siege nuk përshtatet me rregullat dhe standartet e vendosura…
Kina vendos një orar për të ndaluar varësinë nga lojërat
Minorenët nuk mund të luajnë videolojëra nga ora 22:00-08:00 Qeveria kineze do të vendosë një orar zyrtar për gamers nën moshën 18 vjeç i cili i ndalon ata që të luajnë videolojëra nga ora 22:00-08:00, sipas CNN. Minorenët gjithashtu do…