Tag: childe

Genshin Impact Version 2.2 do të vijë javën tjetër
Një update i ri në Genshin Impact do të vijë së shpejti dhe i cili do të quhet “Into the Perilous Labyrinth of Fog”. Bashkë me këtë update do të vijnë dy karaktere rerun bashkë një ishull të ri dhe…
Si të mundni Childe në Genshin Impact
Genshin Impact iu ofron një larmishmëri ta madhe kundërshtarësh ku ju mund të testoni aftësitë tuaja. Sigurisht që ju mund të hasni vështirësi tek ndonjëri prej tyre dhe një prej tyre është Childe ose siç njihet ndryshme, Tartaglia. Prandaj ne…