Këtu do të gjeni të gjitha chests në Fortnite Chapter 2
Këto janë vendet me numrin më të madh të chests në Fortnite Chapter 2. Fortnite Chapter 2 i ka dhënë battle royale-it të Epic Games një ndryshim total me një hartë tëre, loot të ri dhe disa mekanika që nuk…