Tag: cheating

Cheater i Warzone del në reklamë anti-cheat; vazhdon të bëjë cheat
Javën e kaluar, përdoruesi i Tiktok rushman360 njoftoi botën, se ai ishte bërë hardware ban (që do të thotë se jo vetëm llogaria është bërë ban por pajisja nga e cila ti luan, bëhet ban nga loja) nga Call of…
Sipas lojtarit të CS:GO dev1ce, në Valorant ka shumë hackers
Ai nuk duket aspak i kënaqur nga gjëndja në të cilën ndodhet Valorant Nicolai "dev1ce" Reedtz, një prej lojtarëve më të mirë të CS:GO, shprehu pakënaqësitë e tij ndaj sistemit të matchmaking në Valorant, duke thënë se ka hasur gjithashtu…
PUBG Corp përmirëson dhe përforcon anti-cheat në PUBG
Ata gjithashtu do të sjellin bans më të forta Si shumë lojëra multiplayer, edhe PUBG është përballur me shumë hackers. Gjatë dhjetorit të kaluar, ky ishte bërë një problem aq i madh sa loja po bënte ban 100,000 lojtarë në…
PlayStation 5 do të ketë një sistem sigurie që ndalon hilet
Sony ka liçensuar një patentë për PlayStation 5 që ndalon hilet Të bësh me hile në multiplayer është thuajse e pamundur në PlayStation 4, por me PlayStation 5, Sony ka vendosur të rrisë edhe më shumë masat e sigurisë. Dihet që…