Tag: cheat codes

Rockstar ka hequr disa kode nga GTA Trilogy Remaster
Cheat codes janë një pjesë e rëndësishme e asaj që e bëri Trilogjinë origjinale Grand Theft Auto një grup legjendar lojërash. Nga transformimi i vetes në Candy Suxxx e deri te hedhja e automjeteve te këmbësorët, cheat codes të lojërave…
Cheat Codes: Kode për GTA Vice City
Një tjetër ndër lojërat më nostalgjike për shumë gamers të rinj ose të vjetër është edhe  GTA Vice City. Gjithashtu edhe në këtë lojë, një ndër gjërat e para që shumica prej nesh bënte ishte përdorimi i cheat codes ose…
Cheat Codes: Kode për GTA San Andreas
Një ndër lojërat më nostalgjike për shumë gamers është sigurisht GTA San Andreas. Një ndër gjërat e para që shumica prej nesh bënte ishte përdorimi i cheat codes ose kodet. Për t’iu rikthyer nostalgjinë iu keni sjellë një listë me…
Valheim: Të gjitha cheats që duhet të dini
Valheim është një ndër ato lojëra të cilat iu mundësojnë që të përdorni cheats ose siç i quajmë ndryshe kode. Këtu kemi listuar çdo cheat dhe shpjegimin përkatës për secilin prej tyre. Nuk ka qenë kurrë një kohë më e…
Kode për GTA 5: Cheat Codes për Armë, makina, superfuqi dhe më shumë
GTA 5 sjell mënyra për t’ua bërë lojën më argëtuese dhe më të thjeshtë me anë të cheat codes. Këtu keni disa kode për GTA 5 ne PC, PlayStation dhe Xbox. GTA 5 po bën më shumë se shtatë vite…
Cheat codes e GTA V për PS4
Ekskluziviteti GTA ka pasur një histori të gjatë me cheat codes. Rockstar mbetet një nga pak publikuesit e lojërave të mëdha që ka përfshirë cheat codes në lojërat e tyre. GTA ka pasur disa cheat codes ikonike në lojëra si…
Rage 2 zbulon cheat codes dhe e bukura është se nuk iu duhet të paguani as një lekë
Mund ti merrni të gjitha me paratë që bëni në lojë. Rage 2 do të ketë disa Cheat Codes shumë interesante. Pak më parë gjatë kësaj jave u zbulua një kod "He's on fire" që shton komente nga Jam Tim…
Shikoni listën e Cheat Codes në Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 sapo është lançuar dhe si një traditë tipike e Rockstar nuk mund të mungonin cheat codes. Ndryshe nga GTA 5, Red Dead Redemption 2 cheat codes vijnë me fjalë dhe fraza të gjetura në lojë. Ka…