fbpx

Tag: cheat code

Cheat Codes: Kode për GTA Vice City
Një tjetër ndër lojërat më nostalgjike për shumë gamers të rinj ose të vjetër është edhe  GTA Vice City. Gjithashtu edhe në këtë lojë, një ndër gjërat e para që shumica prej nesh bënte ishte përdorimi i cheat codes ose…
Cheat Codes: Kode për GTA San Andreas
Një ndër lojërat më nostalgjike për shumë gamers është sigurisht GTA San Andreas. Një ndër gjërat e para që shumica prej nesh bënte ishte përdorimi i cheat codes ose kodet. Për t’iu rikthyer nostalgjinë iu keni sjellë një listë me…
Si të merrni god mode në GTA 5?
Ekskluziviteti GTA ka pasur një histori të gjatë me cheat codes dhe një traditë që Rockstar ende e mbështet në lojërat e tyre. Jo shumë lojëra po aq të mëdha sa GTA sot lejojnë lojtarët të kenë cheat codes në…