Tag: chat

5 mënyra për të kuptuar nëse ju kanë bërë block në WhatsApp
WhatsApp është një aplikacion për biseda, telefonata dhe shkëmbim fotosh i përdorur nga qindra miliona njerëz në mbarë botën. Pra, nuk është për t'u habitur që WhatsApp ju lejon të bllokoni përdoruesit nga të cilët nuk dëshironi të dëgjoni më.…
Veçoria e chat-it do të rregullohet së shpejti në LoL
Zhvilluesi i League of Legends, Riot Games ka njoftuar se veçoria e chat-it në lojë multiplayer po merr disa ndryshime të tjera gjatë dy patch-eve të ardhshme. Senior experience designer në League of Legends, Jordan Checkman, ka zbuluar tre ndryshime…