Tag: charlie cohen

Charli Cohen Ubisoft sjellin një linjë veshjesh për Assassin’s Creed Valhalla
Charli Cohen dhe Ubisoft festojnë lançimin e Assassin’s Creed Valhalla me një koleksion të ri kapsulë, që ka dalë në 19 Janar Charli Cohen po bashkëpunon me Ubisoft për të festuar lançimin e Assassin’s Creed Valhalla, loja e fundit e…