Charge Rifle e Apex Legends do të bëhet nerf së shpejti
Ende nuk dihet se kur ekzaktësisht. Nëse jeni futur në Apex Legends që nga fillimi i Season 3, atëherë do e dini se Charge Rifle sniper është shumë e mirë. Kur i shtyp këmbëzën, arma qëllon lazer dhe diku te…
Apex Legends Season 3 konfirmon zyrtarisht ardhjen e Crypto
Zbulohen më shumë detaje mbi Ranked Series 2 Respawn më në fund konfirmon gjithçka. Personazhi i ardhshëm i Apex Legends është hacker-i Crypto. Një informacion i shkurtër mbi Apex Legends Season 3 thotë se luftëtari i ri është "i qetë,…