Tag: Chapter 2 Season 7

Kur do të vijë eventi i Fortnite, Cosmic Summer Celebration?
Para se zyrat e Epic Games të mbyllen për pushimet e tyre vjetore dy-javore, ata do të presin një ngjarje të veçantë festimi për lojtarët për të fituar shpërblime në lojë dhe kërkime të ndryshme si pjesë e Season 7…