Kjo teori e Fortnite sugjeron se harta e Chapter 1 mund të rikthehet së shpejti
Eventi The End i Fortnite e ndryshoi totalisht lojën dhe solli kështu me të Chapter 2, duke i transportuar lojtarët në një hartë të re. Por pas katër sezoneve në një vendndodhje, më në fund mund të kthehemi aty ku…