Riot do të lëshojë 6 champions të LoL çdo vit, një për secilin pozicion
Riot zbuluan qasjen e tyre të re për lëshimin e champions të League of Legends Champion Roadmap Update shpjegoi se gjashtë kampionë do të vijnë në Rift në baza vjetore. Çdo pozicion do të marrë një kampion të ri me…
Zhvilluesit e LoL flasin për kampionët e rinj dhe ranked
Riot ka folur për kampionët e rinj, eventet në lojë, ranked dhe më shumë Zhvilluesja e League of Legends Jessica "Safelocked" Nam i dha lojtarëve të League of Legends informacion mbi planet e Riot për lojën për sezonin 2020. Pas…
Riot do të përpiqet të lançojë kampionë më të balancuar në LoL
Gjatë kohëve të fundit, kampionët e rinj kanë dominuar tërësisht meta-n e lojës Mesa duket, kampionët e rinj të League of Legends nuk do të jenë kaq dominues në meta në të ardhmen. Dizenjuesi kryesor i LoL Mark “Scruffy” Yetter…
Ja sa kohë ju duhet për të blerë çdo kampion në League of Legends
Një lojtar ka llogaritur se sa kohë duhet që të blesh çdo kampion në lojë League of Legends është një lojë free-to-play, e cila nuk kërkon asnjë pagesë fillestare për të luajtur lojën. Teknikisht, çdo aspekt i gameplay në League…
Kampionët më të mirë në League of Legends për të bërë climb
Ja disa kampionë më të mirë për të arritur ranks më të larta Për shumë lojtarë të League of Legends, lojërat ranked janë mjaft acaruese. Duke filluar nga ekipe që nuk koordinohen, tek lojtarët me nivele të ndryshme aftësish dhe…
15 kampionët që do të luhen më shumë në League of Legends Worlds 2019
Kush do të zërë vendin e Akali dhe Sylas pas nerf-eve? Ka ardhur më në fund koha, lojtarë të League of Legends. Worlds 2019 është më afër se kurrë, pasi nis nesër me fazën play-in, e cila ka brenda saj…