Tag: champion of champions tour

Turnamenti Global i CS:GO i organizuar nga kompanitë lidere të Esports me një Prize Pool prej 3,400,000 USD
Rrjeti Internacional i Turnamenteve i organizuar nga kompanite lider te Esports si FACEIT, Eden Esports, Relog Media, Black Molly Entertainment, Fantasy Expo dhe organizator regjional, nën udhëheqjen e GRID Esports. Nje nga prize pool më të mëdha në histori të…