Tag: chainsaw man

Manga Chainsaw Man do të rikthehet në korrik me Part 2
Manga e Chainsaw Man nisi gjatë dhjetor të 2018 dhe që prej asaj kohe kjo seri fitoi një popullaritet goxha të madh. Me një anime që do të vijë së shpejti, autori Tatsuki Fujimoto ka njoftuar se Part 2 i…
Studio e AOT dhe Jujutsu Kaisen prezanton trailer e parë të Chainsaw Man
Mappa, studio e animacionit pas shumë anime ku mund të përmendim Attack on Titan, Jujutsu Kaisen dhe më shumë ka prezantuar sot gjatë 10-vjetorit të saj trailer e parë të anime të shumëpritur, Chainsaw Man. Chainsaw Man tregon ngjarjet e…
Manga më të ndjekura në 2021
Manga janë një pjesë e rëndësishme e industrisë së anime pasi ato sjellin historinë për shumë prej anime tuaja të preferuar. Vitet e fundit manga kanë fituar një popullaritet të madh kudo në botë. Ne po iu sjellim një listë…