Tag: chainsaw man trailer

Chainsaw Man zbulon trailer e dytë dhe detaje të reja
Anime e Chainsaw Man është një prej anime më të shumëpritura për vjeshtën e vitit 2022. Dhe tashmë një trailer i ri është zbuluar gjatë livestream të sotshëm bashkë me shumë detaje të reja. Gjatë një livestream të zhvilluar në…