Tag: chainsaw man part 2

Chainsaw Man Part 2 thyen rekorde me kapitullin e parë
Pothuajse 2 vite më parë, Tatsuki Fujimoto, mbylli Part 1 e serisë manga Chainsaw Man duke bërë për vete shumë fansa dhe duke bërë planet për të sjellë gjithashtu edhe një anime. Dhe tashmë Chainsaw Man është rikthyer përsëri me…